Βρισκόμαστε μία αναπνοή από το λανσάρισμα των Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro, καθώς και του Google Pixel Watch. Τα leaks της τελευταίας στιγμής, συνήθως, είναι τα καλύτερα. Στα τελευταία νέα έχουμε τον γνωστό leaker Evan Blass ο οποίος δημοσίευσε υλικό για το Pro μοντέλο των Pixel 7.

Οι εικόνες δείχνουν για μία ακόμα φορά το design του τηλεφώνου, αλλά δύο από αυτές αναφέρουν ορισμένα χαρακτηριστικά του smartphone, μεταξύ των οποίων και ένα που δεν γνωρίζαμε έως τώρα και ενδεχομένως θα προκαλέσει έκπληξη αν τελικά η πληροφορία που δίνει ο leaker ισχύει και την επιβεβαιώσει η Google.

Σύμφωνα λοιπόν με τις εικόνες που δημοσίευσε ο leaker το Google Pixel 7 Pro, και ενδεχομένως και το απλό μοντέλο της σειράς, θα διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD, προφανώς για να επιτρέπει την επέκταση του ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.