Η Google δοκίμαζε, νωρίτερα φέτος, ένα νέο layout για το YouTube, το οποίο δείχνει να λειτουργεί πολύ καλά, ειδικά στις ευρείες οθόνες που χρησιμοποιούμε πλέον οι περισσότεροι.

Ωστόσο, μεγάλη μερίδα χρηστών προκάλεσε σάλο γιατί απλά η νέα διάταξη της σελίδας δεν τους αρέσει – χωρίς ωστόσο, ως συνήθως, να προβάλλουν σοβαρούς και ουσιαστικούς λόγους για αυτήν την αντίθεση προς την αλλαγή. Πιθανώς, είναι η αποστροφή προς την αλλαγή.

YouTube: Αυτό είναι το νέο design που κράζει όλο το internet

Βλέποντας τον χαμό που προκλήθηκε, η Google σταμάτησε τη δοκιμή και τη διάθεση του layout. Όμως, ο κολοσσός της αναζήτησης επιστρέφει και διαθέτει ξανά τη νέα διάταξη σε ακόμα περισσότερους χρήστες.

Αυτή τη φορά, το YouTube κάνει ξεκάθαρο ότι πρόκειται για “πείραμα”, οπότε δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει. Αν η Google σχεδιάζει να πραγματοποιήσει αλλαγές, ή αν το σχόλιο της ήταν απλά για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα πειράματα διαρκούν μερικές εβδομάδες. Ωστόσο, αυτό δεν απαντά τίποτα ουσιαστικό. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε αν τελικά αυτό θα είναι το νέο layout του YouTube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.