Η Niantic, αυτή που δημιούργησε το γνωστό παιχνίδι Pokemon Go, και η fintech εταιρεία Fold έφτιαξαν ένα νέο AR παιχνίδι που ισχυρίζονται ότι είναι μέρος του metaverse και επιτρέπει να μαζέυεις Bitcoins. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σε περιορισμένη beta έκδοση, με τη stable να αναμένεται το 2022.

Η εφαρμογή Fold δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίζουν bitcoin όταν κάνουν αγορές με τη χρεωστική τους κάρτα. Η νέα AR υλοποίηση επεκτείνει αυτή τη δυνατότητα, επιτρέποντας στους παίκτες να βρίσκουν bitcoin, και άλλα βραβεία, κρυμμένα γύρω τους, τρέχοντας το παιχνίδι μέσω της εφαρμογής Fold.

Κάθε 10 λεπτά, ένα νέο μπλοκ που περιέχει ​​μπόνους πέφτει στην περιοχή του παίκτη. Όταν ο παίκτης διεκδικεί ένα μπλοκ, μπορεί να κερδίσει satoshis, μια μικρή μονάδα bitcoin, μαζί με άλλες ανταμοιβές εντός της εφαρμογής. Αν είναι άτυχος, μπορεί να χάσει τα κέρδη του σε bitcoin, εάν, για παράδειγμα, συναντήσει ένα “δηλητηριώδες χάπι”.

Για να παίξει κάποιος το παιχνίδι δεν χρειάζεται να έχει κάρτα Fold, αν και οι κάτοχοι αυτών των καρτών λαμβάνουν πρόσθετες ενισχύσεις και βραβεία. Μόλις το παιχνίδι κυκλοφορήσει πλήρως, οι πελάτες θα μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν bitcoin. Η εφαρμογή Fold είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.