Μπορεί η κινέζικη κατασκευάστρια να κυκλοφόρησε τα Redmi Note 9 Pro και Note 9 Pro Max, αλλά δεν ανακοίνωσε ποτέ το απλό Redmi Note 9. Τις τελευταίες ημέρες τα leaks για το smartphone δίνουν και παίρνουν, και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε την ημερομηνία της παρουσίασης του.

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι στις 30 Απριλίου θα αποκαλύψει τα νεότερα μέλη της σειρά Redmi Note 9. Οπότε, στη σειρά δεν θα προστεθεί μόνο το απλό Note 9.

Κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια τι παίζει με τα συγκεκριμένα smartphones. Το Note 9 Pro κυκλοφόρησε στην Ταϊλάνδη ως Note 9S, και πολλοί θεώρησαν ότι αυτή θα είναι και η global έκδοση του smartphone.

Τώρα, επικρατεί η άποψη ότι το Redmi Note 9 θα είναι η global του Note 9 Pro, ενώ έχει κυκλοφορήσει και η φήμη πως η εταιρεία θα διαθέσει το smartphone στις παγκόσμιες αγορές ως Redmi 10X.

Όπως και να έχει, μένει λιγότερο από μία εβδομάδα μέχρι η Xiaomi να αποκαλύψει την αλήθεια για τα ονόματα των νεότερων Note smartphone της θυγατρικής της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.