Οι πρώτες ναυαρχίδες της Honor για το 2024, η σειρά Magic 6, έχουν ήδη κάνει ντεμπούτο στην Κίνα, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως. Από ότι φαίνεται, αυτό θα συμβεί τον επόμενο μήνα. Η κινεζική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η σειρά Magic 6 και το Magic V2 RSR Porsche Design θα κάνουν το διεθνές ντεμπούτο τους στις 25 Φεβρουαρίου.

Τα τηλέφωνα θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Mobile World Congress (MWC) 2024, το οποίο θα ξεκινήσει στις 26 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Honor θα παρουσιάσει τα Magic 6, Magic 6 Pro, Magic V2 και Magic V2 RSR Porsche Design – μια πολυτελή έκδοση του βασικού Magic V2.

Για όσους δεν γνωρίζουν, στην ουσία η MWC ξεκινά στην ουσία μία ημέρα νωρίτερα για εκδότες και επιχειρήσεις, με τις περισσότερες ανακοινώσεις να πραγματοποιούνται το πρώτο 48ώρο. Πάμε πίσω στα επερχόμενα smartphones.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των συσκευών, οπότε μένει να δούμε πόσο θα κοστίζουν στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τους, δεν αναμένεται να διαφέρουν σε τίποτα απολύτως από τα κινέζικα μοντέλα.

Ως μία ιδέα για τις τιμές, επί του παρόντος, το Magic 6 είναι διαθέσιμο για αγορά στην Κίνα στα ~620 δολαρίων, ενώ το Magic 6 Pro κοστίζει ~800 δολάρια. Από την άλλη, το αναδιπλούμενο Magic V2 RSR Porsche Design τιμολογείται στα ~2.250 δολάρια στην Κίνα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι τιμές στην Κίνα είναι συνήθως χαμηλότερες από ό,τι στον υπόλοιπο κόσμο, αναμένουμε ότι οι ναυαρχίδες της Honor θα κοστίζουν ελαφρώς περισσότερο. Ωστόσο, η κινεζική εταιρεία δεν μπορεί να αυξήσει τόσο πολύ τις τιμές αν θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.