Η αλήθεια είναι πως το padu app το είδαμε και εμείς σε διαφήμιση στο discover του Android. Στην ουσία είναι μια εφαρμογή η οποία υπόσχεται να σου δώσει ευρώ και δωροεπιταγές με κάθε σκανάρισμα αποδείξεων που θα κάνεις.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα τους, στο paduapp.gr αναφέρουν: Το padu είναι ο μοναδικός σου καθημερινός προορισμός για κάθε επιβράβευση από παντού. Εσύ απλά σκανάρεις οποιαδήποτε απόδειξη από οποιαδήποτε καθημερινή αγορά σου και κερδίζεις στην στιγμή είτε πλούσια δώρα είτε επώνυμες δωροεπιταγές είτε πόντους που αξίζουν ευρώ σε cash back. Με το padu, κάθε απόδειξη σου πλέον έχει αξία. Καμία απόδειξη δεν πάει χαμένη. Αγορές από οπουδήποτε (όχι από συμβεβλημένα καταστήματα) όπως : το φαρμακείο, το περίπτερο, το βενζινάδικο, το supermarket, το καφέ, το μπακάλικο της γειτονιάς από παντού.

Η εμπειρία μας βέβαια είναι ανάμεικτη. Ενώ μπορέσαμε και σκανάραμε απόδειξη των 3 ευρώ από περίπτερο από τσιγάρα και μας έδωσε 10 πόντους που αντιστοιχούν σε 30 λεπτά του ευρώ, απόδειξη από μπακάλικο των 19.60 ευρώ δεν τη δέχτηκε αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη απόδειξη δεν υποστηρίζεται.  Τους πόντους μπορείς να τους εξαργυρώσεις αν καταλάβαμε σωστά, με τη μορφή εκπτώσεων σε ευρώ σε αγορές από συνεργαζόμενα καταστήματα.

Παράλληλα, η εφαρμογή σου επιτρέπει να αποθηκεύσεις κάρτες μέλους για να τις έχεις πάντα μαζί σου, ενώ δεν μας άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι το μοναδικό στοιχείο ταυτοποίησης είναι ο αριθμός κινητού που ζητάει και ένα μήνυμα που έρχεται. Παράλληλα, ο μέγιστος αριθμός αποδείξεων (αν βέβαια τις δεχθεί) είναι 100 την ημέρα.

Είναι διαθέσιμη στο Play Store εδώ και στο App Store εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.