Η εταιρεία παρουσίασε τα πρώτα OnePlus Bullets Wireless το 2018, μαζί με το OnePlus 6. Πέρυσι, κυκλοφόρησε την νέα έκδοση των ασύρματων ακουστικών της, τα OnePlus Bullets Wireless 2. Φέτος, φαίνεται ότι θα διαθέσει στην αγορά τα OnePlus Bullets Wireless Z, ένα νέο σετ το οποίο θα διαθέτει καλώδιο.

Ναι, από ότι όλα δείχνουν η OnePlus επιμένει σταθερά στο να μην κυκλοφορεί TWS ακουστικά. Τα νέα ήρθαν από τον leaker Ishan Agarwal, ο οποίος αποκάλυψε το όνομα των ακουστικών και το γεγονός ότι θα διαθέτουν καλώδιο. Ο ίδιος ανέφερε ότι μάλλον θα είναι ένα οικονομικό σετ. Φανταζόμαστε σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Επιπλέον, το 9to5Google δημοσίευσε μία σειρά από renders τα οποία προσέφερε απλόχερα ο Evan Blass στους υποστηρικτές του στο Patreon. Τα renders επιβεβαιώνουν ότι τα OnePlus Bullets Wireless Ζ δεν θα είναι TWS και αποκαλύπτουν τέσσερα χρώματα, μαύρο, λευκό, μπλε, και πράσινο.

Συνήθως, όταν πρόκειται για ακουστικά τα leaks και teasers είναι ελάχιστα. Όπως και να έχει, η 14η Απριλίου πλησιάζει, οπότε θα μάθουμε τα πάντα τότε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.