Ούτε ένα ευρώ δεν θα επιστρέψει ο Ant1+ ο οποίος παράλληλα στην ανακοίνωσή του ρίχνει το φταίξιμο στην εταιρεία στην οποία ανέθεσε την δημιουργία της πλατφόρμας. Παράλληλα όσοι έγιναν συνδρομητές αλλά και όσοι θα γίνουν μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου θα λάβουν επιπλέον 3 μήνες δώρο.

Οι αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος θα μεταδίδονται παράλληλα και από την ελεύθερη συχνότητα. Ωστόσο για τους αγώνες που θα μεταδίδονται την ίδια χρονική στιγμή, ο Ant1+ ανέφερε ότι ο ένας από τους αγώνες θα παίζει στην επί πληρωμή πλατφόρμα.

Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, θα λάβουν αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Στους όρους χρήσης του Ant1+ αναφέρεται ξεκάθαρα επίσης ότι παραιτείστε από το δικαίωμα υπαναχώρησης:

  • Αναγνωρίζετε ότι έπειτα από την εγγραφή και την επιβεβαίωση αγοράς ή και χρήσης του περιεχομένου της Υπηρεσίας ΑΝΤ1+, παραιτείστε από το δικαίωμα υπαναχώρησης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφου είστε κορόιδα και πηγατε να δώσετε τα χρηματα σας στον ant1 καλα να παθετε. Προς γνωση και συμμόρφωση άλλη φορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.