Πριν δύο βδομάδες περίπου, οι χρήστες που είχαν καταφέρει να αποκτήσουν το OnePlus 2 έλαβαν το πρώτο τους update στην έκδοση 2.0.1 του OxygenOS. Σήμερα, ένα νέο update έγινε διαθέσιμο που ενημερώνει την συσκευή στην έκδοση 2.0.2. Μια από τις σημαντικότερες διορθώσεις της τελευταία έκδοσης του OxygenOS είναι η βελτίωση της ακρίβειας του σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τι μπορεί να είναι πιο ενοχλητικό από το να προσπαθείτε να πείσετε το τηλέφωνό σας ότι είστε ο ιδιοκτήτης του;

oxygenos-2-0-2-released

Το νέο update διορθώνει επίσης ένα bug που προκαλούσε τυχαία σίγαση των ειδοποιήσεων, ενώ έγιναν και μερικές βελτιώσεις για μεγαλύτερη σταθερότητα της μπροστινής κάμερας. Μιλώντας για την κάμερα του OnePlus 2, το OxygenOS 2.0.2 περιλαμβάνει νέο και βελτιωμένο UI στην προεπισκόπηση της κάμερας.

Εκτός από την κυκλοφορία του OxygenOS 2.0.2, η OnePlus ανακοίνωσε ότι μια σημαντική αναβάθμιση στην έκδοση 2.1 έρχεται στα μέσα του μήνα, ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι νέο θα προσφέρει. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε όμως, ότι το άλμα από την 2.0.2 στην 2.1 θα φέρει νέα χαρακτηριστικά στην συσκευή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.