Οθόνη

Η οθόνη του OUKITEL U15S είναι στις 5.5 ίντσες, με ανάλυση 1080p. Η τεχνολογία της είναι IPS LCD και για αυτό τον λόγο έχει άριστες γωνίες θέασης και πολύ ρεαλιστικά χρώματα. Η φωτεινότητα είναι σε καλά επίπεδα και αρκετή για καλή εμπειρία χρήσης σε εξωτερικούς χώρους. Η ανάλυση προσφέρει υψηλή ευκρίνεια στην οθόνη, με πολύ καλή οξύτητα, άλλωστε τα 401ppi είναι ότι πρέπει. Στο σύνολό της για τα χρήματα που ζητάει η εταιρία, η οθόνη θα ικανοποιήσει την πλειοψηφία των χρηστών.

Ήχος

Στο θέμα του ήχου έχουμε στερεοφωνικό ήχο στο κάτω μέρος της συσκευής, με αρκετή καλή ένταση και καλή ποιότητα ήχου για τα χρήματά του. Θα θέλαμε λίγο πιο καθαρές ψηλές, όμως η συνολική εμπειρία είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Αν θέλετε να κάνετε χρήση ακουστικών, τότε θα δείτε πολύ καλό ήχο.

Κάμερα

Μια συσκευή αυτού του κόστους συνήθως πρέπει να έχει και κάτι στο οποίο δεν είναι καλή. Δυστυχώς αυτή τη φορά η κάμερα είναι το σημείο που δεν μας ικανοποίησε όσο θα θέλαμε. Σε συνθήκες καλού φωτισμού οι φωτογραφίες είναι αρκετά καλές, όμως όταν ο φωτισμός χαμηλώνει τότε η κάμερα παρουσιάζει ghosting και η ποιότητα πέφτει πολύ, κάνοντας την χρήση του flash απαραίτητη.

Στο κομμάτι του βίντεο παρατηρήσαμε καθυστέρηση στην εστίαση και χαμηλό frame rate κάποιες στιγμές, ενώ σε χαμηλό φωτισμό φαίνεται να δυσκολεύεται ιδιαίτερα. Γενικά είναι μια συσκευή που δεν είναι για όσους θέλουν κάτι ικανό από επιδόσεις, αλλά δεν τους ενδιαφέρει τόσο η κάμερα.

Στο σύνολό της θα βγάλει παρεΐστικες  φωτογραφίες σε καλό φωτισμό ή με την βοήθεια του φλας, όμως αν θέλετε να τραβήξετε βίντεο από κάποια εκδήλωση ή συναυλία, που ο φωτισμός δεν είναι δυνατός, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη συσκευή.

Δείτε τα δείγματα από την κάμερα παρακάτω

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με τις επιδόσεις, την αυτονομία και τα συμπεράσματά μας.

1
2
3
ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Εμφάνιση
8.5
Οθόνη
9
Ήχος
9
Κάμερα
6.5
Επιδόσεις
8.5
Τιμή
9.5
Προηγούμενο άρθροThis Device is on Fire: Ο κωμικός John Oliver πιάνει το θέμα Samsung
Επόμενο άρθροΟι εορτασμοί για τα τρίτα γενέθλια του GearBest συνεχίζονται με δυνατές προσφορές
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!
oukitel-u15s-reviewΑρκετά ικανή συσκευή με μέτρια όμως κάμερα. Όμως σε αυτή την τιμή δεν μας χαλάει και τόσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.