Εδώ και καιρό είχαμε στα χέρια μας το OUKITEL U15S, μια συσκευή που μας παραχώρησε το GearBest. Την συσκευή θα την βρούμε στο κατάστημα στα €119 και έρχεται με αρκετά υποσχόμενο hardware για την τιμή.

Το OUKITEL U15S έρχεται με οθόνη 5.5 ίντσες, ανάλυσης 1080p. Αυτό προσφέρει πυκνότητα σε εικονοστοιχεία, που φτάνει τα 401ppi, για μεγάλη ευκρίνεια στην εικόνα. Η τεχνολογία της οθόνης είναι IPS LCD, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα και καλές γωνίες θέασης.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον MediaTek MT6750T, με τους οκτώ πυρήνες του χρονισμένους στα 1.5GHz. Από μνήμη έχουμε 4GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, επεκτάσιμο με microSD, μέχρι 128GB. Τα γραφικά αναλαμβάνει μια Mali-T860.

Στο κομμάτι της φωτογραφίας θα βρούμε αισθητήρα 13MP στο πίσω μέρος, που μέσοι interpolation αναβαίνει στα 16MP, ενώ στη πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 5MP, που με την ίδια τεχνολογία αναβαίνει στα 8MP.

Η συσκευή τρέχει Android 6.0 Marshmallow, διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και η μπαταρία του είναι 2700mAh.

Ας την δούμε πιο αναλυτικά

Εμφάνιση

Το OUKITEL U15S είναι μια αρκετά όμορφη συσκευή, κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Η κατασκευή δίνει πολύ premium αίσθηση στο χέρι και σίγουρα πολύ καλύτερη από ότι έχουμε συνηθίσει σε αυτή την τιμή. Το κράτημα στο χέρι είναι ιδιαίτερα άνετο, ενώ στο κουτί του θα βρούμε και μια θήκη σιλικόνης για την προστασία της συσκευής.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

Σχολιάστε την είδηση!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.