Η Huawei κυκλοφόρησε έναν κατάλογο ανταλλακτικών για το Mate X5 και οι τιμές τους είναι τρομερά υψηλές. Ορισμένες επισκευές για την Collector’s Edition της συσκευής κοστίζουν όσο ένα καινούργιο iPhone 15. Επιπλέον, κάποιες επισκευές απαιτούν τέτοια ποσά που αγγίζουν τη μισή λιανική τιμή του foldable smartphone.

Το νέο Mate X5 μπορεί να αποδειχθεί σχεδόν εξίσου ακριβό στην επισκευή όσο και στην αγορά. Η αντικατάσταση οθόνης κοστίζει CNY 5.199, με την εξωτερική οθόνη να στοιχίζει CNY 999. Μαζί αυτά τα ανταλακτικά κοστίζουν περισσότερο από ένα iPhone 15 που στην Κίνα στοιχίζει CNY 5.999.

Αυτές οι τιμές αφορούν την τυπική έκδοση με τα 12GB RAM και τα 256GB αποθηκευτικού χώρου του Huawei Mate X5, ενώ τα ανταλλακτικά για τη νέα Collector’s Edition είναι ακόμη πιο ακριβά. Αυτή η έκδοση έρχεται με 16GB μνήμη RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο, με την εσωτερική οθόνη να κοστίζει CNY 5.599.

Επιπλέον, αυτή δεν είναι η πιο ακριβή επισκευή του Collector’s Edition. Η αντικατάσταση της μητρικής του πλακέτας απαιτεί την καταβολή CNY 7.399, ή 43.5% του αρχικού κόστους της συσκευής. Και πάλι, κάποιος θα μπορούσε απλώς να διαθέσει τα χρήματα για ένα νέο 15 Pro, το οποίο ξεκινάει από μόλις CNY 600 περισσότερα.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι τιμές ισχύουν για επισκευή εκτός εγγύησης. Κατά συνέπεια, κάνουν την επίσημη υπηρεσία Care+ της συσκευής να μοιάζει με καλή επένδυση. Λέγεται ότι μειώνει το κόστος επισκευής της κύριας οθόνης και της εξωτερική του Huawei Mate X5 στα CNY 499 και CNY 299, αντίστοιχα. Αυτή η υπηρεσία κοστίζει CNY 999.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.