Το OsmAnd+ είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο Play Store έναντι του ποσού των 29.99 ευρώ, ανέβηκε από τα 24.99 που είχε παλαιότερα, ωστόσο το chip.de σε άρθρο που δημοσιεύει δείχνει πως μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή χωρίς να αναγκαστείς να πληρώσεις τα 29.99 ευρώ. osmand+

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί δεδομένα από το OpenStreetMap που διασφαλίζει την αξιόπιστη και έγκυρη πλοήγηση, με πλήθος λειτουργιών που την καθιστούν ως μια ικανή εναλλακτική στο Google Maps. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν και νόμιμα αν και δεν θα πάρουν την πλήρη έκδοση που υπάρχει στο Play Store.

Ο χρήστης θα πρέπει να κατεβάσει και να εγκαταστήσει το F-Droid Store στο Android smartphone του και στη συνέχεια να κατεβάσει το OsmAnd~,  με το OsmAnd+ να είναι η πλήρης έκδοση του εν λόγου app όπως εξηγεί το F-Droid.

osmand+

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.