Όποιος είναι κολλημένος με το Spotify, ξέρει καλά ότι δεν μπορούσες να αποθηκεύσεις στην προσωπική σου βιβλιοθήκη πάνω από 10.000 τραγούδια. ΟΚ, το νούμερο είναι τρελό, άρα για πιο λόγο να υπάρχει από την αρχή τέτοιο όριο.

Τελικά το κατάλαβε και το Spotify, γι’ αυτό κατάργησε αυτόν τον περιορισμό και τώρα πια μπορούμε να αποθηκεύουμε όσα τραγούδια θέλουμε στη βιβλιοθήκη μας. Αν φτάσει κανένας τα 10.000 να με ενημερώσει.

Προσοχή προσοχή, το όριο καταργήθηκε μόνο για την online βιβλιοθήκη. Το Spotify επιμένει να απαγορεύει τη λήψη πάνω από 10.000 τραγουδιών. Τι να κάνουμε, θα περιοριστούμε, αν βρεθούμε χωρίς internet θα αναγκαστούμε να ακούσουμε μόνο αυτά τα 10.000 τραγούδια που με μέσο όρο 3 λεπτά διάρκεια (πολλά λέω) ξεπερνούν τις 500 ώρες ή πάνω από 20 μέρες μουσική.

Πέρα από την πλάκα, τα 10.000 κομμάτια είναι πάρα πολλά. Το Spotify δεν έχει καν λόγο να χρησιμοποιεί τέτοια όρια, γιατί αυτοί που θα τα αγγίξουν είναι μετρημένοι. Τώρα, αν κάποιος φτάσει να έχει τόσα τραγούδια, θα χρειαστεί ολόκληρα μεροκάματα για να βρει ποια θα αφαιρέσει από την offline βιβλιοθήκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.