Πλέον γνωρίζουμε επίσημα ότι η Apple θα πραγματοποιήσει ένα event στις 14 Σεπτεμβρίου, σταθερά Τρίτη, στο οποίο περιμένουμε να δούμε τα iPhone 13. Τι άλλο όμως αναμένεται να παρουσιάσει η αμερικανική εταιρεία;

iPhone 13

Αρχικά, τα νέα της smartphone θα είναι τέσσερα, το απλό, το mini, το Pro, και το Pro Max. Αναφορές λένε ότι θα έχουν ανεβασμένες τιμές, αλλά έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα από τα μοντέλα δεν θα έχει under-display fingerprint scanner, τα Pro μοντέλα θα έχουν always-on display, και όλα τα μοντέλα θα είναι πιο βαριά ενώ θα έχουν μεγαλύτερο πάχος.

Το iPhone 13 mini θα προσφέρει περίπου 1 ώρα παραπάνω αυτονομία, το Pro Max θα έχει 18-20% μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχο του, τα 6.1 μοντέλα θα χρησιμοποιούν τα ίδια στοιχεία στη μπαταρία με αυξημένη χωρητικότητα κατά 10%, αλλά η μπαταρία των Pro μοντέλων δεν περιμένουμε να τα πηγαίνει τόσο καλά με τις 120Hz οθόνες που υποστηρίζουν αυτόματη μετάβαση από τα 120Hz στα 60Hz όταν χρησιμοποιείται το low power mode.

Οι κάμερες των iPhone 13 θα τραβάνε 15% περισσότερο φως, η ultra wide θα είναι κατά 40% βελτιωμένη, θα υπάρχει Cinematic Video που προσπαθεί να κρατάει στο επίκεντρο το αντικείμενο, το OIS θα είναι λιγότερο επίμονο και πιο ομαλό, το Night Mode θα αναγνωρίζει αν υπάρχουν αστέρια και θα εφαρμόζει βελτιώσεις, ο νέος αλγόριθμος θα αναλύει τα αντικείμενα και θα πειράζει τις σκιες στις νυχτερινές λήψεις, και θα βελτιωθούν οι Color Science και Night Mode λήψεις.

AirPods 3 και Apple Watch Series 7

Εκτός από τα τηλέφωνα περιμένουμε να δούμε τα AirPods 3 και τα Apple Watch Series 7. Τα νέα TWS ακουστικά της Apple θα έχουν 20% μεγαλύτερη μπαταρία στη θήκη, θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, και τα ακουστικά θα έχουν σχεδόν ίδια μπαταρία με τα Pro. Ο ήχος αναμένεται πιο ποιοτικός από την προηγούμενη γενιά με βελτιωμένο μπάσο.

Στα Apple Watch Series 7 αναμένεται νέο design, με μεγαλύτερες οθόνες, και εντυπωσιακή βελτίωση στην αυτονομία, ωστόσο δεν ξέρουμε αν θα έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες. Στα λοιπά χαρακτηριστικά δεν έχει γίνει γνωστό κάτι ιδιαίτερο, αλλά θα μάθουμε τα πάντα σε λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.