Η Redmi λάνσαρε τα Note 13 series και περιμέναμε ότι αυτά τα τηλέφωνα θα κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας με διαφορετικά ονόμα ή και brand. Είχαμε δίκιο. Τα smartphones της σειράς θα κάνουν ντεμπούτο στις παγκόσμιες αγορές τουλάχιστον ως μέλη του καταλόγου της Poco.

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο tipster / leaker Kacper Skrzypek (@kacskrz στο Twiter), το Note 13 Pro θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές με το ίδιο όνομα και ως μία άγνωστη προς το παρόν Poco συσκευή. Πιθανώς, η Poco ονομασία αφορά την Ινδία.

Από την άλλη, το απλό Redmi Note 13 πιθανώς θα κυκλοφορήσει ως Poco X6 5G. Ένα τηλέφωνο της Poco με αριθμό μοντέλου 2312DRAF3G (Global) και 2312DRAF3I (Ινδία) εμφανίστηκε στη βάση IMEI. Αυτό το smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Το X6 5G έχει κωδικό όνομα iron_p και το Note 13 έχει κωδικό όνομα gold. Η διαφορά στο μέταλλο που χρησιμοποιούν τα κωδικά ονόματα φωτογραφίζει τις διαφορές των δύο συσκευών. Το X6 5G θα έχει 64MP κύρια, αντί για 108MP κύρια που έχει το Note 13 – οπότε, ίσως τελικά να είναι rebrand του Note 13R.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.