Ο καιρός περνάει και η τύχη των Galaxy Note περνάει από διάφορες φάσεις. Στην αρχή, στέλεχος της εταιρείας είπε ότι δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Μετά, ο ίδιος είπε ότι θα φέρουν την εμπειρία των Samsung Galaxy Note στα άλλα flagship της εταιρείας ξεκινώντας με το Galaxy S21 Ultra και το Galaxy Z Fold 3. Τώρα, ο ίδιο αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Για την ακρίβεια, όλα αυτά τα έχει πει ο TM Roh της Samsung, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του επιβεβαίωσε αυτό που γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό. Το στέλεχος είπε ότι δεν θα υπάρξει άλλο Galaxy Note, τουλάχιστον με αυτό το όνομα, αλλά θα κυκλοφορεί κάθε χρόνο ως το S Ultra της βασικής σειράς της εταιρείας, αρχίζοντας από φέτος.

Σύμφωνα με όσα είπε λοιπόν ο TM Roh, το πρώτο Note της σειράς S είναι το Samsung Galaxy S22 Ultra και αυτό δικαιολογεί την ξεκάθαρη ομοιότητα του με το τελευταίο Note που κυκλοφόρησε η νοτιοκορεάτικη εταιρεία. Τουλάχιστον δεν τα σκότωσε εντελώς, απλά τα έκανε rebrand, τους έβαλε επιπλέον χαρακτηριστικά, και ανέβασε την τιμή τους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.