Και όμως υπάρχουν ακόμη εκατομμύρια υπολογιστές στον κόσμο που χρησιμοποιούν Windows 7 ή Windows 8, ενώ δεν απουσιάζει και ο υψηλός αριθμός εγκαταστάσεων με Windows XP.

Αν και ορισμένοι χρήστες έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν για όσο μπορούν με τις εν λόγω εκδόσεις μέχρι να τους αναγκάσει κάποιο πρόβλημα στο hardware να πάρουν ένα πιο καινούργιο μηχάνημα, ένα μεγάλο μέρος αυτών είναι επιχειρήσεις που δεν έχουν τους πόρους ή την προθυμία να αναβαθμίσουν μεγάλο αριθμό συστημάτων.

Η Microsoft έχει προειδοποιήσει για το τέλος των ενημερώσεων ασφαλείας εδώ και αρκετό καιρό. Στην πραγματικότητα, μόνο όσοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν γι’ αυτές εξακολουθούν να λαμβάνουν ενημερώσεις για τα Windows 7. Ωστόσο όμως, και αυτή η γραμμή υποστήριξης τελειώνει πολύ σύντομα, με τις επιπτώσεις ως προς την ασφάλεια να είναι σημαντικές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.