Το θρίλερ με τα Samsung Galaxy Note συνεχίζεται. Κάποια στιγμή κυκλοφόρησαν φήμες ότι η σειρά ακυρώνεται οριστικά. Στέλεχος της εταιρείας άφηνε υπόνοιες για το τέλος των smartphones. Μετά η εταιρεία είπε ότι δεν τελείωσε ακόμη μαζί τους, αλλά απλά θα παρακάμψει μία γενιά. Νεότερη αναφορά όμως ισχυρίζεται ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα βάλει σύντομα το τελευταίο καρφί στο φέρετρο των αγαπητών έξυπνων τηλεφώνων.

Φαίνεται ότι η Samsung έχει αφαιρέσει εντελώς τη σειρά Note από το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας προϊόντων για το 2022 και ο κύριος λόγος πίσω από αυτό είναι τα foldable smartphones. Κάτι που όταν κοιτάς τα νούμερα φαίνεται λογικό. Τα Galaxy Note 10 και Note 20 πούλησαν περίπου 12,7 και 9,7 εκατομμύρια παραγγελίες το 2019 και το 2020, αντίστοιχα, ενώ μόνο οι στόχοι για το Galaxy Z Fold ανέρχονται σε 13 εκατομμύρια.

Επομένως, εάν η Samsung βλέπει μια ανοδική τάση στις παραγγελίες για τα foldable smartphones και τις πωλήσεις των Note να μειώνονται, είναι λογικό να αντικαταστήσει τα Samsung Galaxy Note με τα Flip και Fold. Επιπλέον, η αναφορά λέει ότι η εταιρεία σταματά την παραγωγή των Note 20 και Note 20 Ultra το 2022, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο δεδομένου ότι αυτά τα δύο μοντέλα κυκλοφόρησαν πριν από έναν και πλεόν χρόνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.