Αν θέλεις να προβείς εύκολα και γρήγορα στην ολοκληρωτική διαγραφή του λογαριασμού Google υπάρχει τρόπος να το κάνεις. H Google επιτρέπει αν θέλεις να διαγράψεις μόνο μέρη του λογαριασμού σου, όπως το Gmail και την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά εμείς σε αυτό το άρθρο θα δούμε πως μπορούμε να διαγράψουμε ολοκληρωτικά το email μας.

Η Google στην επίσημη σελίδα της εξηγεί πως μπορείς να το κάνεις.

  • Θα χάσετε όλα τα δεδομένα και το περιεχόμενο αυτού του λογαριασμού, όπως τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα αρχεία, τα ημερολόγια και τις φωτογραφίες.
  • Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες Google όταν συνδέεστε με αυτόν τον λογαριασμό, όπως το Gmail, το Drive, το Ημερολόγιο ή το Play.
  • Θα χάσετε την πρόσβασή σας σε συνδρομές και περιεχόμενο που έχετε αγοράσει με αυτόν τον λογαριασμό στο YouTube ή στο Google Play, όπως οι εφαρμογές, οι ταινίες, τα παιχνίδια, η μουσική και οι τηλεοπτικές εκπομπές.

Google Maps: Αλλάζει ο σχεδιασμός με νέα μπάρα

Πριν διαγράψετε έναν λογαριασμό που έχει δεχθεί επίθεση ή έχει παραβιαστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Έλεγχο ασφαλείας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα τμήματα του λογαριασμού σας στα οποία αποκτήθηκε πρόσβαση χωρίς την άδειά σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε μέτρα για να αποφύγετε την πρόκληση περαιτέρω βλάβης από τον εισβολέα. Για παράδειγμα, εάν:

  • Είχατε αποθηκεύσει κωδικούς πρόσβασης στον Λογαριασμό σας Google, μπορείτε να μάθετε εάν απέκτησε κάποιος πρόσβαση σε αυτούς, για να γνωρίζετε εάν πρέπει να τους αλλάξετε.

  • Είχατε αποθηκεύσει τις επαφές σας στον Λογαριασμό σας Google, μπορείτε να μάθετε εάν έγινε λήψη τους, ώστε να ενημερώσετε τις επαφές για το εάν θα πρέπει να προσέχουν για ύποπτα μηνύματα.

  • Χρησιμοποιείτε το Πορτοφόλι Google για συναλλαγές, μπορείτε να ελέγξετε αν υπάρχουν μη εξουσιοδοτημένες πληρωμές, ώστε να τις αμφισβητήσετε.

Σημαντικό: Αφού διαγραφεί ο λογαριασμός σας, δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τον Έλεγχο ασφαλείας για να ελέγξετε τη δραστηριότητα του συγκεκριμένου λογαριασμού.

Βήμα 2: Ελέγξτε και κατεβάστε τις πληροφορίες σας

Προτού διαγράψετε τον λογαριασμό σας:

Βήμα 3: Διαγράψτε τον λογαριασμό σας

Σημείωση: Εάν έχετε περισσότερους από έναν Λογαριασμούς Google, η διαγραφή του ενός δεν θα διαγράψει τους υπόλοιπους.

  1. Μεταβείτε στην ενότητα Δεδομένα και απόρρητο του Λογαριασμού σας Google.
  2. Μεταβείτε με κύλιση στο στοιχείο Οι επιλογές δεδομένων και απορρήτου σας.
  3. Επιλέξτε Περισσότερες επιλογές – Διαγραφή Λογαριασμού Google
  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας.

Κατάργηση άλλων υπηρεσιών από τον Λογαριασμό σας Google

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.