Η αλλαγή smartphone συσκευών είναι μια διαδικασία την οποία σε κάποιο βαθμό βαριόμαστε να περάσουμε, και μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο δύσκολη αν θέλουμε να μεταβούμε σε μια νέα συσκευή διαφορετικού brand. Τρία brands όμως αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη δύσκολη αυτή διαδικασία.

Με επίσημη ανακοίνωσή  τους αναφέρουν ότι η Oppo, η Xiaomi και η Vivo θα συνεργαστούν για να προσφέρουν τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των συσκευών και των τριών κατασκευαστών, ακόμη δηλαδή και αν ο χρήστης αλλάζει σε μια συσκευή διαφορετικού brand. Το MIUI της Xiaomi, το ColorOS της Oppo και το Origin OS της Vivo θα υποστηρίζουν πλέον επίσημα τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από μια συσκευή στην άλλη, ακόμη και δεδομένα από τρίτα apps.

Το πρώτο Dynamic Island Android smartphone στην Ελλάδα και αυτή είναι η τιμή

Η διαδικασία θα καταστήσει εύκολη την μεταφορά των δεδομένων από τη μια συσκευή στην άλλη, μέσω cloud backup λογικά, με τα δεδομένα που θα μπορούν να μεταφερθούν να είναι φωτογραφίες, videos, αρχεία μηνυμάτων και κλήσεων, ρυθμίσεις (όπως Wi-Fi passwords), λογαριασμοί και εφαρμογές.

Η Xiaomi, η Vivo και η Oppo δεν έχουν αναφέρει πως ακριβώς θα λειτουργεί διαδικασία, ενώ αρχικά θα είναι διαθέσιμη στη Κίνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.