Σε εκδήλωση της Oppo στην Σιγκαπούρη, η εταιρία ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο Oppo N3, που είναι και ο διάδοχος του Oppo Ν1. Η συσκευή διαθέτει κάμερα 16MP που είναι περιστρεφόμενη μηχανική, κάτι που σας επιτρέπει να ακολουθείτε αντικείμενα όσο κινούνται, αλλά και να τραβάτε selfies στα 16MP. Η αισθητήρας έχει μέγεθος 1/2.3″ και τα pixels έχουμε μέγεθος  1.34micrometer. Η κάμερα χρησιμοποιεί οπτικά πιστοποιημένα από τον οίκο Schneider Kreuznach.

Oppo N3

Η μηχανική κάμερα περιστρέφεται μέχρι και 206 μοίρες και όταν τραβάμε πανοραμικές ή selfies κάνει την περιστροφή αυτόματα. Οι πανοραμικές είναι μέχρι 64MP, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων που διαθέτει η συσκευή, σας επιτρέπει να κλειδώσετε τις φωτογραφίες σας αμέσως, με ένα απλό swype.

Οι λειτουργίες της κάμερας περιλαμβάνουν αργό κλείστρο για νυχτερινές φωτογραφίες, ultra macro, after focus και χειροκίνητες ρυθμίσεις. Υπάρχει επίσης η επιλογή λήψης φωτογραφιών σε RAW. Όλα αυτά ανήκουν στην νέα σουίτα λειτουργιών της Oppo που ονομάζεται Ultra Image 2.0.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε Snapdragon 801 με 4 πυρήνες Krait 400 χρονισμένους στα 2.5GHz. Η οθόνη της συσκευής είναι 5.5 ίντσες με ανάλυση 1080p, που παράγει πυκνότητα σε pixels στα 400ppi. H RAM είναι 3GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 32GB.

Η μπαταρία της συσκευής θα είναι στα 3.000mAh, με την λειτουργία VOOC που είναι τεχνολογία ταχείας φόρτισης, η οποία φορτίζει το 75% της συσκευής μας, μέσα σε 30 λεπτά, ή να μας παρέχει 3 ώρες ομιλίας με  5 μόλις λεπτά φόρτισης. Καθόλου άσχημα, έτσι;

Η τιμή της συσκευής δεν είναι ακόμα γνωστή, ούτε και η διαθεσιμότητα. Ξέρουμε όμως πως θα έχει έκδοση Dual SIM.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.