Σύμφωνα με μια φήμη που κυκλοφορεί τελευταία, η Oppo και η Vivo είναι έτοιμες να σταματήσουν την ανάπτυξη αναδιπλούμενων συσκευών. Αυτό πιθανότατα περιλαμβάνει και την OnePlus καθώς το OnePlus Open είναι η Global έκδοση του Find N3 της Oppo.

Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση φαίνεται να είναι η μείωση των μεριδίων αγορά στα αναδιπλούμενα σε σχέση με πέρσι. Αν οι εταιρίες τελικά αποχωρήσουν από τα αναδιπλούμενα, θα αφήσουν την Samsung και την Huawei να συνεχίσουν την κατηγορία, με λίγη βοήθεια από Honor και Motorola.

Την ώρα που ακούμε αυτές τις φήμες, έρχεται μια άλλη εντυπωσιακή πληροφορία πως η HUAWEI ετοιμάζει ένα αναδιπλούμενο με 10 ίντσες οθόνη, που θα διπλώνει στα τρία. Με αυτό τον τρόπο η Huawei θα ξεκινήσει τα αναδιπλούμενα tablets. Η συσκευή όταν θα είναι μισάνοιχτή θα σχηματίζει ένα Ζ, ενώ οι φήμες θέλουν την ανακοίνωσή του πριν τα τέλη Ιουνίου του 2024.

Η Samsung από την άλλη φαίνεται να έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη rollable συσκευής, κάτι το οποίο η αγορά περιμένει εδώ και καιρό. Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει στην ανακοίνωση μέσα στο έτος ή αν θα κυνηγήσει την Huawei στα αναδιπλούμενα tablets.

Το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένουμε ένα εντυπωσιακό 2024 για τα αναδιπλούμενα, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.