Πέρυσι, η OnePlus ένωσε τις δυνάμεις της με τη Hasselblad για να βελτιώσει την απόδοση της κάμερας του 9 Pro. Είδαμε ότι η συνεργασία συνεχίζεται φέτος στο 10 Pro, το οποίο διαθέτει επίσης λογισμικό απεικόνισης by Hasselblad. Τώρα, η Oppo ανακοίνωσε επίσης μια τριετή στρατηγική συνεργασία με τον σουηδικό κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών.

Σύμφωνα με την κινέζικη εταιρεία, οι δύο μάρκες θα επικεντρωθούν στην ενίσχυση της επιστήμης των χρωμάτων στα flagship smartphones Find X. Η επερχόμενη σειρά Find X5 θα είναι η πρώτη που θα αποφέρει τους καρπούς της συνεργασίας. Υποθέτουμε ότι η συνεργασία θα αφορά το Find X5 Pro και όχι το βασικό Find X5 ή το Lite.

Η Oppo δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αλλά είπε ότι θα αξιοποιήσει την τεχνολογία βαθμονόμησης χρωμάτων της Hasselblad για να φέρει τους πιο φυσικούς δυνατούς τόνους δέρματος στη φωτογραφία πορτρέτου. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε λειτουργίες λογισμικού παρόμοιες με αυτές που έχουμε δει από τη συνεργασία OnePlus-Hasselblad.

Για παράδειγμα, το OnePlus 10 Pro διαθέτει μια λειτουργία Hasselblad Pro που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της λήψης σε RAW με τις έξυπνες υπολογιστικές φωτογραφικές μηχανές του τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.