Η Oppo είναι ίσως η μεγαλύτερη απειλή της Samsung όσον αφορά τα αναδιπλούμενα smartphone. Η εταιρεία ήδη έχει διαθέσει το Find N2 Flip και πλέον μέσω ενός νέου leak παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το Oppo Find N3.

Αρχικά, στο πίσω μέρος θα υπάρχει ένα μεγάλο κυκλικό module για τις κάμερες που τουλάχιστον μια θα είναι τύπου periscope. Φυσικά, θα υπάρχει και το branding της Hasselblad, το οποίο όπως γνωρίζουμε έχει βρεθεί τόσο στα Oppo όσο και στα OnePlus smartphones στη πάροδο του χρόνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Oppo Find N2 είχε ένα αρκετά ικανό σύστημα κάμερας, με τον διάδοχο να αναμένεται να διαθέτει ένα ακόμη πιο ισχυρό. Όσον αφορά τα buttons μπορούμε να δούμε τα πλήκτρα της ενεργοποίησης και της απενεργοποίησης στην αριστερή πλευρά του frame, υπάρχει ωστόσο ένα και στη δεξιά, που μάλλον θα πρόκειται για alert slider σαν αυτόν που είδαμε σε πλήθος OnePlus smartphones.

oppo find n3

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.