Αναφορές από την Κίνα, μας αποκαλύπτουν ότι η έκδοση του Oppo Find 7 με την 1080p οθόνη ήδη έχει ξεκινήσει να διαφημίζεται στην Κίνα, άσχετα αν η συσκευή θα ανακοινωθεί της 19 Μαρτίου. Παρόλο που το τηλέφωνο δεν έχει ανακοινωθεί, οι διαφημίσεις ήδη μας δείχνουν πόσο θα κοστολογηθεί. Έτσι η “μικρή” έκδοση θα κάνει περίπου $570.

 Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κάτι για την premium εκδοσή του με την QHD οθόνη των 5.5” και τα 50MP κάμερα. Ωστόσο ο κατασκευαστής έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξή του.

 oppo 7

Στην Κίνα ένα high-end smartphone κοστολογείται $100 με $200 χαμηλότερα απ΄ότι το Oppo. Παρόλα αυτά υπάρχει μια μυστικότητα γύρω από τη συσκευή που έχει κινήσει την περιέργεια πολλών fan της εταιρείας. Το κακό είναι ότι πολλοί από μας δεν θα μπορέσουν να δούν την συσκευή από κοντά καθώς η εταιρεία δεν το εξάγει σε πολλές χώρες. Αυτό μπορεί να αποδειχτεί κακό και για την ίδια την εταιρεία, καθότι οι καταναλωτές στην Κίνα δεν έχουν λόγο να δώσουν $100 παραπάνω όταν ο ανταγωνισμός προσφέρει αντίστοιχες συσκευές φθηνότερα.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. οτι πληρωνεις παιρνεις!!! μπροστα στις π@π@ριες τις αλλες μονο η oppo εμεινε να μπορει να παρουσιασει κατι καλο για φετο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.