Όταν η OnePlus κυκλοφόρησε το Nord είπε ότι επιστρέφει στις ρίζες της και υποτίθεται ότι το smartphone αυτό ήταν μία VFM πρόταση από την πλευρά της. Από την αρχή έγινε γνωστό ότι το OnePlus Nord δεν θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, μάλιστα δεν υποστηρίζει καν τις απαραίτητες μπάντες. Τώρα διέρρευσαν λεπτομέρειες για φερόμενο ως Nord των ΗΠΑ που θα λέγεται OnePlus N10 5G.

Το Android Central διέρρευσε τα στοιχεία αναφέροντας το τηλέφωνο ως OnePlus Nord N10 5G, και όλοι το αναδημοσίευσαν έτσι. Εμείς όμως γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Max J. είπε ότι το smartphone ονομάζεται OnePlus N10 5G. Άρα, βγάζει απόλυτο νόημα που τα δύο τηλέφωνα διαφέρουν τόσο πολύ.

Το OnePlus N10 5G λοιπόν έχει τον Snapdragon 690, 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η οθόνη του είναι 6,49 ίντσες με FHD+ ανάλυση και 90Hz ρυθμό ανανέωσης. Η κύρια κάμερα έχει 64MP αισθητήρα και τη συνοδεύουν μία 8MP ultra wide και δύο 2MP auxiliary sensors.

Συγκριτικά, το Nord έχει Snapdragon 765G, υπάρχουν εκδόσεις με 8GB/12GB μνήμη RAM και 64GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, έχει 6,44 ίντσες οθόνη, 48MP κύρια με συνοδεία μία 8MP ultra wide, έναν 5MP depth, και έναν 2MP macro.

Τώρα που ξεκαθαρίσαμε ότι δεν είναι το Nord των ΗΠΑ, πάμε παρακάτω. Το OnePlus N10 5G αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το OnePlus 8T και θα κοστίζει κάτω από 400 δολάρια. Επίσης, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει αργότερα ένα entry-level με τιμή στα 200 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.