Πριν λίγες ώρες είδαμε από το PhoneArena, πως το Galaxy S5 θα έχει σαρωτή ίριδας. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, οι φήμες έχουν οργιάσει, καθώς έχουμε ακούσει ένα σωρό χαρακτηριστικά που ενδέχεται να έχει η συσκευή. Αυτή τη φορά έρχεται η Korea Herald για να ακυρώσει το PhoneArena σχετικά με την αναγνώριση αμφιβληστροειδούς.

fingerprint

Σύμφωνα με την αναφορά, η Samsung θα ενσωματώσει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτω από την οθόνη!!! Έτσι οι χρήστες θα μπορούν να σκανάρουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα αγγίζοντας την οθόνη σε κάποιο σημείο, σε αντίθεση με το iPhone 5S που τα έχει ενσωματώσει το Home Button. Σχετικά με τον σαρωτή ίριδας, ανώνυμη πηγή της βιομηχανίας είπε: «Ποιος θα πλησίαζε το κινητό του τόσο κοντά στο μάτι του για να γίνει η πιστοποίηση σε μέρη όπως ο κινηματογράφος, το κρεβάτι μας ή ακόμα κατά την οδήγηση;» Εμείς θα συμφωνήσουμε με την ανώνυμη πηγή. Μια άλλη πηγή αναφέρει πως για να μπει η τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας στο Galaxy S5, η Samsung θα πρέπει να τοποθετήσει στην συσκευή άλλη μια κάμερα, πράγμα που θα την έκανε πιο βαριά και πιο παχιά.

Με βάση τα παραπάνω, είναι λογικό η τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας να φαντάζει μακρινή. Ποίος ξέρει, ίσως στο Galaxy Note 4 ή το Galaxy S6 να υπάρχουν τα μέσα για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, αν και αυτές οι τεχνολογίες μειώνουν την ασφάλεια στην συσκευή μας αντί να την αυξάνουν.

Πηγή | Via

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υποτίθεται ότι με το eye scanner η Samsung και το S5 θα έκαναν τη διαφορά. Αν τελικά προκύψει αντίστοιχο Touch id, τα ‘δήθεν’ αήθη σχόλια που θα επακολουθήσουν για αντιγραφή του iPhone από τους Κορεάτες, δε θα έχουν άραγε σημαντικό αν όχι απόλυτο έρεισμα;…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.