Το OnlineTV 16 Plus είναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει το streaming από κανάλια του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή μπορείς να το βρεις εντελώς δωρεάν, κατεβάζοντάς το από το shareawareonsale ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία. Πιέζουμε στο Download OnlineTV 16 Plus σε αυτή εδώ τη σελίδα και στη συνέχεια το I dont use Facebook, Twitter.

onlinetv 16 plus

Εκεί θα σου ζητήσει να πληκτρολογήσεις το email σου και κάποια άλλα στοιχεία. Πολύ σημαντικό και στη συνέχεια θα σε παραπέμψει να κατεβάσεις τον installer του shareawareonsale μέσω του οποίου θα κατεβάσει το πρόγραμμα και θα σου ζητήσει να το εγκαταστήσει. Στην ίδια ακριβώς σελίδα θα σου λέει πως μπορείς να πάρεις το δωρεάν κλειδί.

Δεν βάζουμε εμείς τον σύνδεσμο γιατί μπορεί να αλλάζει κάθε φορά και θα ήταν άκυρος. Ακολούθησε τις οδηγίες για να πάρεις κλειδάκι στο email σου και να ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα. Λίγο που το δοκιμάσαμε αξίζει για κάποιον που θέλει streaming καναλιών από διάφορες χώρες και ραδιόφωνο. Φυσικά διαθέτει και δυνατότητα εγγραφής του streaming. Πόσο μάλλον όταν στο δίνουν δωρεάν.

Oppo και OnePlus σταματούν τις πωλήσεις smartphones στη Γερμανία – Αβέβαιο το μέλλον στην Ευρώπη

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεων των κλειδιών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.