Οι φήμες για το OnePlus X έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό και περιμένουμε την συσκευή να ανακοινωθεί στις 29 Οκτωβρίου, σύμφωνα με teaser της εταιρίας. Σήμερα όμως το βλέπουμε να εμφανίζεται στην σελίδα του OppoMart, με τιμή που ξεκινάει από $249. Εκτός από την τιμή όμως, μαθαίνουμε και τα πλήρη χαρακτηριστικά του.

OnePlus X

Έτσι λοιπόν το OnePlus X θα έχει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1080p, ενώ θα το δούμε με Snapdragon 801 και 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2.5GHz. Στο θέμα της μνήμης θα έρθει με 3GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα του OnePlus X έχει αισθητήρα 13MP από την Sony, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8MP. Η συσκευή μπορεί να ανεβάζει τις φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο με ταχύτητες 4G.

Πως σας φαίνεται το OnePlus X σε αυτή την τιμή; Κάτι μας λέει πως θα κατακτήσει την μικρομεσαία κατηγορία! Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή | Via

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Be very careful, Oppomart stole me almost 400eur on refound (sent me a used mobile of another old model and i sent back), they just wait PayPal time expire, don’t let time expire even they implore. Do not trust Oppomart.
    I buy from aliexpress and pandawill, it never happen something like this.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.