Και ενώ η OnePlus μας έχει δώσει αρκετές πληροφορίες όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του One που θα ανακοινώσει στις 24 Απριλίου, έχει φροντίσει να μην διαρρεύσει τίποτα από το σχέδιο της συσκευής. Σήμερα ανέβασε ένα unboxing video αλλά μην περιμένετε ότι θα δείτε την συσκευή.

OnePlus-press-2-645x362

Στο σποτάκι εμφανίζεται ο ιδρυτής της Cyanogen, Steve Kondik, να ανοίγει τη συσκευασία του One και τίποτε άλλο. Το μόνο που μας υπενθυμίζει το video είναι η ημερομηνία παρουσίασης που θα δούμε και επίσημα την συσκευή. Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες η συσκευή θα είναι πραγματικό κτήνος εφόσον θα φοράει Snapdragon 801 στα 2.5GHz και 3GB RAM.

Με αυτά και με αυτά, η νεοϊδρυθείσα εταιρεία έχει καταφέρει να μας κρατήσει σε αγωνία. Ελπίζουμε να αξίζει όλη αυτή η “ταλαιπωρία” αλλά μέχρι τότε ας απολαύσουμε το video.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.