Το OnePlus Pad αναμένεται να ανοικοινωθεί αύριο στην εκδήλωση για το OnePlus 11 και τώρα έχουμε νέες πληροφορίες για το tablet και κάποια αξεσουάρ που θα το πλαισιώνουν. Σε ένα νέο teaser της εταιρίας, βλέπουμε την ύπαρξη stylus και μαγνητικοπυ πληκτρολογίου, που θα είναι διαθέσιμα για την συσκευής. Βέβαια αυτά θα πρέπει να τα αγοράσει έξτρα ο υποψήφιος αγοραστής του tablet.

Δυστυχώς στο teaser δεν έχουμε έξτρα πληροφορίες για το ίδιο το tablet, ούτε για τα αξεσουάρ, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο. Τότε θα μάθουμε αν πρόκειται για πενάκι ευαίσθητο στην πίεση και όλες τις λεπτομέρεις για το πληκρολόγιο. Αυτό που φαίνεται όμως είναι πως το πληκτρολόγιο θα προσκολλάται στο tablet με μαγνήτες, ώστε να χρησιμοποιείται σαν laptop, όμως η γωνία της οθόνης δεν φαινεται να ειναι ελεγχόμενη. Όμως το έξτρα πληκτρολόγιο θα δώσει μεγαλύτερη λειτουργικότητα στο tablet των 11.6 ιντσών, ώστε να χρησιμοποιηθεί και σαν εργαλείο δουλειάς με μεγαλύτερη άνεση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.