Είχε γίνει ξεκάθαρα από τα leaks ότι η OnePlus αφήνει πίσω της το “Pro”, μιας που περιμέναμε να ανακοινώσει μόνο ένα μοντέλο στη σειράς 11, κάτι που αποδείχθηκε σωστό με τις αποκαλύψεις της εταιρείας στη χθεσινή εκδήλωση. Δεν αναφερόμαστε στην παρουσίαση του OnePlus 11, χωρίς το “Pro” αδερφάκι του, αλλά και για μία ξεκάθαρη δήλωση της εταιρείας.

Μετά το OnePlus 7 Pro, ο 7T Pro, το 8 Pro, το 9 Pro, και το 10 Pro, η κινέζικη εταιρεία αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει στις ρίζες της και να μην λανσάρει πλέον Pro μοντέλα και όχι για τους λόγους που οι περισσότεροι φανταζόμαστε. Δεν το κάνει για να κρατήσει μικρό τον κατάλογο της, ούτε για να επικεντρωθεί σε λίγα προϊόντα που υποστηρίζει σταθερά.

Η OnePlus αφήνει πίσω της το “Pro” για λόγους κύρους. Σύμφωνα με την εταιρεία, δεν χρειάζεται να έχεις στο όνομα μιας συσκευής το “Pro” όταν αυτή είναι ήδη ‘pro’. Γι’ αυτό, ξεκινώντας από το 2023, θα σταματήσει την κυκλοφορία συσκευών με το “Pro” στο όνομα τους σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Γελάει ο κόσμος.
  Πάνελ Ε4 με τα 120Hz να είναι στα χαρτιά λόγω του OxygenOS. Στα παιχνίδια μέχρι 60Hz.
  Έλλειψη ασύρματης φόρτισης.
  Έλλειψη IP Rating.
  USB 2.0
  256GB

  Και όλο αυτό το πουλάνε 900€. Όλο και κάποιο κορόιδο θα τσιμπήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.