Οι φήμες θέλουν την OnePlus να λανσάρει το πρώτο της foldable smartphone στις 26 Αυγούστου. Ωστόσο, γίνονται γνωστές διάφορες αλλαγές τις τελευταίες στιγμής, που πραγματοποιεί η εταιρεία στη συσκευή. Αν η αλλαγή του panel της οθόνης από ένα της BOE σε ένα της Samsung φαίνεται μία εύκολη διαδικασία, η σχεδόν πλήρης τροποποίηση του design του OnePlus Open δεν θα μπορούσε να γίνει λίγες εβδομάδες πριν το λανσάρισμα. Παρ’ όλα αυτά, ίσως τελικά η κινέζικη εταιρεία να προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση.

Το Smartprix με τον OnLeaks είχαν πρόσβαση σε renders του επερχόμενου foldable smartphone που έμοιαζε σαν ένα συμβατικό έξυπνο τηλέφωνο των OnePlus και Oppo με ένα ακόμα τμήμα στο πίσω μέρος που επιτρέπει την ύπαρξη μιας μεγάλης αναδιπλούμενης οθόνης. Η αναλογία του foldable smartphone είναι παρόμοια με των Galaxy Fold της Samsung. Όμως, νεότερα renders που δημοσίευσαν οι ίδιες πηγές δείχνουν ένα άσχημο design και μία αναλογία παρόμοια με του Google Pixel Fold. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά κάποιες λεπτομέρειες.

Τα δύο renders δείχνουν ότι έχει αλλάξει ο σχεδιασμός του module, η διαστάσεις των καμερών, και το LED flash είναι μη φυσιολογικά μεγάλο. Ωστόσο, παρά τους φαινομενικά τεράστιους φακούς, την αλλαγή του λογότυπου της Hasselblad, και το τεράστιο flash, το σήμα της OnePlus έχει κανονικό μέγεθος ή έστω παρόμοιο μεταξύ των δύο renders, πράγμα που δείχνει ότι για κάποιον λόγο και ίσως λόγο της αλλαγής στην αναλογία, η εταιρεία αποφάσισε να μεγαλώσει τόσο το module ώστε να καταλαμβάνει τη μισή πλάτη.

Εξωτερική οθόνη και καμπύλες. Οι γωνίες του OnePlus Open έχουν πιο έντονα τόξα, αυτό επηρεάζει τη μορφή της εξωτερικής οθόνης. Παρά το γεγονός ότι τα bezels παραμένουν μικρά, φαίνεται ότι πιθανώς έχει χαθεί ο διαθέσιμος χώρος για το UI και τον χρήστη. Επιπλέον, η εταιρεία φαίνεται να έχει αλλάξει τον σχεδιασμό του μεντεσέ, προσθέτοντας περισσότερες καμπύλες. Τέλος, η εσωτερική selfie άλλαξε γωνία, από την αριστερή πήγε στη δεξιά.

Εμείς θα τονίσουμε ότι αυτά τα renders του OnePlus Open δεν βασίζονται σε CAD, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να διαρρεύσουν κάποια επίσημα renders, ίσως hands-on φωτογραφίες, και τα λοιπά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.