Η OnePlus, αν και αργοπορημένα για πολλούς, θα μπει στην αγορά των foldable smartphones μέχρι τα τέλη του 2023. Το πρώτο αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο της κινέζικης εταιρείας έχει αλλάξει πολλά ονόματα, για διάφορους λόγους, αλλά αυτή τη φορά ίσως έγινε γνωστό το τελικό όνομα του, OnePlus Open.

Το πρώτο όνομα του foldable ήταν απλά “Fold”, θα γινόταν ένα από τα πολλά fold της αγοράς. Μετά, κυκλοφόρησε το όνομα “V”, πάλι τίποτα το ιδιαίτερο. Κάπου εμφανίστηκαν κάποια trademark και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε το επίσης “πρωτότυπο” όνομα “V Fold”.

Ωστόσο, όλον αυτόν τον καιρό είχαμε δει και το όνομα OnePlus Open, σε καταχώρηση του EUIPO την 27 Απριλίου του 2023. Μαζί με αυτό το όνομα ανακαλύφθηκαν και άλλα ονόματα, όπως Wing, Edge, Prime, και Peak. Όλα αυτά τα ονόματα θα μπορούσαν να ανήκουν σε πολλά διαφορετικά είδη προϊόντων.

Το Wing δεν το δεχόμαστε γιατί το έχει η LG. Από την άλλη, το Edge ανήκει δικαιωματικά στη Motorola. Όσον αφορά τα Prime και Peak ποιο πολύ θα μπορούσαν να σχετίζονται με τηλεοράσεις ή tablet. Οπότε, μένει το Open. Ταιριάζει σίγουρα σε μία συσκευή που “ανοίγει” aka ξεδιπλώνει.

Την υπόθεση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ο κάποτε έγκυρος leaker των Samsung προϊόντων και νυν tipster / leaker των OnePlus προϊόντων, Max Jambor. Ο leaker δημοσίευσε μία εικόνα, αναφέρθηκε στο πρώτο foldable smartphone της εταιρείας, και είπε ότι παρουσιάζει το “OnePlus Open”.

https://twitter.com/MaxJmb/status/1676933061231902720

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.