Μπορεί το OnePlus One να αργεί να αποσταλεί, η εταιρία όμως φαίνεται να μην σταματάει και τα άλλα projects που έχει στα σκαριά. Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι ένα Smartwatch, το οποίο μάλιστα θα έχει στρογγυλή οθόνη! Σύμφωνα με σχέδια της συσκευής, προβλέπεται να είναι το απόλυτο αντρικό αξεσουάρ!

oneplus-onewatch-bgr-india

Όπως και το Moto 360, το OneWatch θα έχει στρογγυλή OLED οθόνη, με προστασία από Sapphire Glass, ενώ τα πλαίσια του θα είναι από τιτάνιο. Το εκπληκτικό είναι πως θα είναι αρκετά λεπτό, πράγμα που θα οφείλεται στο δερμάτινο λουράκι που τα φέρει, μέσα στο οποίο θα βρίσκεται η κυρτή μπαταρία της συσκευής!

oneplus-onewatch-bgr-india-1

Το OneWatch θα είναι μικρότερο από το Moto 360 και τα άλλα Android Wear ρολόγια, πράγμα που θα χαροποιήσει όσους προτιμούν ένα πιο διακριτικό σχεδιασμό. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενδείξεις πως θα δούμε Android Wear στην συσκευή ή κάποια άλλη πειραγμένη ROM!

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες γύρω από την ημερομηνία ανακοίνωσης και την τιμή του! Σύντομα όμως φαίνεται πως θα δούμε περισσότερα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.