Όλοι θυμόμαστε τον διαγωνισμό της OnePlus που μας ζητούσε να σπάσουμε την συσκευή που ήδη έχουμε για να κερδίσουμε ένα ολοκαίνουριο OnePlus One με μόλις $1. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είχε αρνητική δημοσιότητα για την εταιρεία και την ανάγκασε να τον αλλάξει στην πορεία απαιτώντας από τους συμμετέχοντες απλά να δωρίσουν κάπου την συσκευή τους για φιλανθρωπικό σκοπό.

oneplus one winners

Με τις συμμετοχές να έχουν κλείσει και να έχει ήδη γίνει η επιλογή των τυχερών που θα αποκτήσουν ένα OnePlus, κάποιοι απ’ τους νικητές ήδη έχουν παραλάβει την συσκευή μαζί με μία ευχαριστήρια κάρτα υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Pete Lau, CEO της εταιρίας. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι η εταιρεία ξέχασε να βάλει μερικά απαραίτητα αξεσουάρ στο πακέτο του One.

Η OnePlus στην βιασύνη της να στείλει τα κομμάτια φαίνεται να παρέλειψε να βάλει στα κουτιά της συσκευής, φορτιστή και το “κλειδάκι” για τη microSIM. Ευτυχώς microUSB καλώδιο είναι πολύ εύκολο να βρεις οπότε δεν πιστεύουμε ότι οι τυχεροί θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Η εταιρεία από την άλλη μας λέει ότι οι συσκευασίες του One είναι έτοιμες, συνεπώς οι επίδοξοι αγοραστές δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με κάποια δυσάρεστη έκπληξη.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.