Τον τελευταίο μήνα όταν η OnePlus ανακοίνωσε το One, μια συσκευή βασισμένη σε CyanogenMod, αλλά δεν είχε αναφέρει κάτι για υποστήριξη microSD. Πριν μερικές μέρες, το OnePlus One εγκρίθηκε από την FCC, όπου αποκαλύφθηκε το Manual της συσκευής το οποίο μας λέει ότι η συσκευή θα υποστηρίζει microSD μέχρι 32GB. Όπως είναι λογικό αυτά είναι πάρα πολύ καλά νέα για τους επίδοξους αγοραστές της έκδοσης με τα 16GB.

oneplus-one-official-image-1-e1398240790177

Το OnePlus One θα έρχεται με LTE bands 4 και 17 και θα είναι συμβατό με τα περισσότερα δίκτυα και παρόχους. Η συσκευή από την άλλη δεν θα πωλείται από τις εταιρείες κινητής καθώς η OnePlus θέλει να τη κρατήσει καθαρή από bloatware και ξεκλείδωτη.

Αν δεν το έχετε ακούσει ή διαβάσει το OnePlus One θα έρχεται σε πολύ χαμηλή τιμή διαθέτοντας την τελευταία λέξη hardware για smartphone. Θα διαθέτει οθόνη 5.5″ 1080p, Snapdragon 801, 3GB RAM και 13MP κάμερα. Η έκδοση των 16GB θα κοστίζει μόλις $299 που σημαίνει περίπου τα €218, ενώ η έκδοση των 64GB θα κοστίζει $349. Και οι 2 εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου.

Πηγή | Via

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάρα πολύ καλά νέα,πραγματικά με έχει δελεάσει!Μάλιστα διάβασα πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει κάπου στα τέλη του μήνα και αν είναι εύκολο να το πάρω από κάπου στο εξωτερικό δεν θα χάσω την ευκαρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.