Μετά την κυκλοφορία της OxygenOS από την OnePlus, η Cyanogen ανακοίνωσε σήμερα πως η πολύ αναμενόμενη Cyanogen OS 12 είναι πλέον διαθέσιμη για το OnePlus One. Όπως είχε υποσχεθεί ο ιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, το νέο firmware είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες της συσκευής.

oneplus-one-cyanogen12

Η Cyanogen OS 12, είναι βασισμένη στο Android 5.0 Lollipop και φέρνει στην συσκευή το Material Design και το νέο ART runtime. Ακόμη, περιλαμβάνει το νέο App Themer που θα σας επιτρέψει να στολίσετε την συσκευή σας με δωρεάν ή επί πληρωμή θέματα, ενώ η παραμετροποίηση φτάνει ακόμα και σε μεμονωμένες εφαρμογές.

Επιπλέον, θα βρείτε και την νέα υπηρεσία για emails από την Cyanogen, που βασίζεται στο Boxer και φέρνει στην συσκευή χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη του Microsoft Exchange, ενσωμάτωση πολλαπλών λογαριασμών, επιλογή διαφορετικών χρωμάτων LED για τις ειδοποιήσεις των email και άλλα πολλά.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.