Η OnePlus έκανε αρκετούς χαρούμενους, αφού άφησε πίσω της το σύστημα με τις προσκλήσεις για την αγορά του OnePlus One. Μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες συσκευές του 2014, αλλά η αυξημένη ζήτηση σε συνδυασμό με τις περιορισμένες προσκλήσεις, δημιούργησαν άσχημο κλίμα για την εταιρία.

OnePlus One (2)

Η εταιρία αλλάζει στρατηγική και πλέον βάζει ένα τέλος στο σύστημα προσκλήσεων εγκαινιάζοντας ένα φυσιολογικό σύστημα για προπαραγγελίες. Η εταιρία όμως φρόντισε να δικαιολογηθεί για το σύστημα με τις προσκλήσεις, λέγοντας πως η τιμή της συσκευής δεν άφηνε περιθώρια για λάθος υπολογισμούς, που θα κατέστρεφαν την εταιρία. Για να κρατήσουν τις παραγγελίες ελεγχόμενες, το σύστημα με τις προσκλήσεις ήταν απαραίτητο.

Θα υπάρχει περιορισμένο παραθυράκι για να παραγγείλετε ένα OnePlus One χωρίς πρόσκληση. Το σχέδιο είναι σχεδιασμένο για να ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου. θα είναι για συγκεκριμένο αριθμό συσκευών και θα ξεκινήσει την αποστολή αμέσως. Όταν τελειώσουν τα αποθέματα οι παραγγελίες θα μετατραπούν σε προπαραγγελίες για την επόμενη παρτίδα συσκευών. Αν μπείτε στην λίστα με τις προπαραγγελίες, θα μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.