Το OnePlus One μας έχει πάρει τα μυαλά από την ώρα που ανακοινώθηκε. Έχουμε λάβει πολλά μηνύματα μέχρι τώρα, στα οποία μας ρωτάτε για το πότε θα κυκλοφορήσει και το που θα μπορέσετε να το αγοράσετε. Από ότι φαίνεται, μπορείτε ήδη να το αποκτήσετε, αλλά σε λίγο πιο ακριβή τιμή.

oneplus-one-official-image-1-e1398240790177

Μέχρι στιγμή μπορούν να το αγοράσουν μόνο όσοι είναι στις χώρες στις οποίες θα το στείλει η OnePlus. Δεν αρκεί όμως αυτό, καθώς θα πρέπει να έχουν και πρόσκληση από την εταιρία.

Μπορεί λοιπόν η OnePlus στην προσπάθειά της να κρατήσει την τιμή χαμηλά, να άφησε έξω τους μεσάζοντες. Κάποια καταστήματα όμως κατάφεραν να βρουν συσκευές και να έχουν διαθεσιμότητα.

Έτσι λοιπόν σε Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία, μπορείτε να την βρείτε στα €295, για την έκδοση των 16GB, ενώ με τα έξοδα αποστολής θα έρθει στα €315. Αυτές οι τιμές είναι από το κατάστημα Lenteen, που εισάγει τις συσκευές από το Hong Kong.

To Floshmall πουλάει την έκδοση των 16GB με δωρεάν έξοδα αποστολής στα $416 (€307,25). Το OppoMart το δίνει στα $399, ενώ το SPEmall στα $398.

Θα έχετε βέβαια προβλήματα με την εγγύηση, καθώς δεν καλύπτεται η Ελλάδα, αλλά και πάλι… η τιμή είναι πολύ χαμηλή!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.