Skip to content

OnePlus Nord N30 5G: Κάνει την εμφάνισή του με κάμερα 108MP

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
OnePlus Nord N30 5G

To OnePlus Nord N30 5G έκανε την εμφάνισή του στο Google Play Console, αποκαλύπτοντας αρκετά από τα χαρακτηριστικά του. Η συσκευή είναι κοντά στην ανακοίνωση και ανήκει στην μικρομεσαία και πιο οικονομική κατηγορία.

Από την καταχώριση θα βρούμε μερικά πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Αρχικά θα έρθει με τον Snapdragon 695, που είναι ένα αρκετά δοκιμασμένο chipset, αλλά όχι τόσο πρόσφατο. Προσφέρει αρκετές επιδόσεις όμως για απροβλημάτιστη λειτουργία μιας συσκευής αυτής της κατηγορίας. Μαζί του θα έχουμε και 8GB RAM, που είναι υπέραρκετα.

Η οθόνη της συσκευής θα έχει ανάλυση FHD+ και πιθανότατα θα είναι στις 6.72 ίντσες, τεχνολογίας IPS LCD, λόγω της χαμηλότερης τιμής που παραδοσιακά έχει η σειρά Nord N. Ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης θα είναι στα 120Hz.

Στην καταχώρηση είδαμε κάμερα 108MP στην πλάτη, ενώ το πλαισιώνουν δύο κάμερες των 2MP, με την μία να είναι macro και την άλλη για τον υπολογισμό του βάθους πεδίου. Στην πρόσοψη έχουμε μια κάμερα 16MP.

OnePlus Nord N30 5G

Το OnePlus Nord N30 5G, θα έρθει με μπαταρία 5000mAh και φόρτιση στα 67W, με τον φορτιστή να είναι φυσικά στην συσκευασία.

Η ημερομηνία ανακοίνωσης δεν είναι γνωστή ακόμα, όμως θα την δημοσιεύουμε αμέσως μόλις κυκλοφορήσει, οπότε μείνετε συντονισμένοι. Αν κρίνουμε από την τιμή του Nord 3, το Nord N30 θα έχει χαμηλότερη τιμή και λογικά θα είναι γύρω στα €300 ευρώ για την Ευρώπη.

Στην παρούσα φάση περιμένουμε και το OnePlus Nord 3 να ανακοινωθεί με πολύ πιο δυνατό hardware, οπότε θα είναι μια ιδιαίτερα δυνατή περίοδος για την OnePlus και την μεσαία κατηγορία.

Πηγή: seekdevice

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.