Έπειτα από την παραμονή της στο χρονοδιάγραμμα των flagships smartphones μόνο, για πολλά χρόνια, ο CEO της OnePlus,  Pete Lau επιβεβαίωσε ότι αυτή η στρατηγική της εταιρείας θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το 2021. Τι σημαίνει όμως ακριβώς μια τέτοια επιλογή; Ότι δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά ένα μεσαίου κόστους smartphone σαν το OnePlus X, αντίθετα το brand θα εμμείνει στην πώληση μόνο ενός flagship smartphone την φορά.

Εξάλλου, σύμφωνα με την OnePlus, αυτό θα επιτρέψει στις νέες διαθέσεις συσκευών της εταιρείας να λαμβάνουν μεγαλύτερη έκθεση από τις προσπάθειες εμπορικής προώθησης που καταβάλλει. Επιπλέον, αποφεύγονται οι εκπτώσεις στις τιμές, η εταιρεία λειτουργεί προς το παρόν με πολύ μικρά περιθώρια κέρδους, επομένως οποιαδήποτε μείωση στη τιμή θα οδηγήσει σε απώλειες. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η ζήτηση για παλαιότερες συσκευές που πωλούνται μαζί με τα νέα προϊόντα, είναι μικρή, καθώς έχει αποδειχθεί ότι οι καταναλωτές προτιμούν το τελευταίο handset όλες τις στιγμές.

Στο θέμα του hardware, ο Pete Lau, υποστηρίζει ότι η εγκοπή σταδιακά θα μειωθεί στο μέγεθος σε μελλοντικές γενιές smartphone συσκευών, όπως και τα bezels, με τον στόχο να είναι η προσφορά μιας full screen εμπειρίας. Εξαιτίας αυτού, ο CEO αναμένει ότι οι κάμερες κάτω από την οθόνη, θα κάνουν και αυτές την εμφάνισή τους. Εμμένοντας σε μόνο μια συσκευή, η ανάπτυξη της OnePlus  είναι περιορισμένη αλλά φαίνεται ότι η συνολική στρατηγική αποδίδει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.