Εκτός από τα Pixel smartphone της Google, είναι λίγο δύσκολο να σκεφθούμε κάποια άλλη εταιρεία η οποία υποστηρίζει τα smartphones της πάνω από τα δυο χρόνια. Η μικρή αλλά γρήγορα αναπτυσσόμενη OnePlus παρείχε εξαιρετικά γρήγορα το Android 9 Pie update για το OnePlus 6 και σύντομα θα το δούμε και στα OnePlus 5 και 5T.

Και αυτό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και εξαιρετικά ασυνήθιστο είναι ότι είχε υποσχεθεί και σημαντικά Android P updates στα OnePlus 3 και 3T. Tα δυο αυτά smartphones του 2016 συνεχίζουν να λαμβάνουν bug fixes γενικής φύσεως και security patches. Σήμερα, το OxygenOS 5.0.7 OTA κάνει το ντεμπούτο του λίγους μήνες μετά το OxygenOS 5.0.6 build, ενώ τον Αύγουστο είχαν λάβει και τα  OxygenOS 5.0.5 updates.

Πρόκειται για τρεις γύρους bug fixes για λίγο πάνω από 90 ημέρες, κάτι που άλλες εταιρείες δεν μπορούν να κάνουν ούτε για το flagship του 2018 που διέθεσαν. Με το  OxygenOS 5.0.7, τα OnePlus 3 και 3T αποκτούν καλύτερη σταθερότητα συστήματος ενώ με το τελευταίο security patch που περιλαμβάνεται, υποστηρίζονται τα εξαιρετικά προσιτά OnePlus Type C Bullets.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.