Έχουμε δει πολλά concept smartphones όλα τα προηγούμενα χρόνια και σε γενικές γραμμές έχουν αρκετές ομοιότητες μεταξύ τους. Συνήθως, οι εταιρείες δημιουργούν ένα τηλέφωνο το οποίο κανείς δεν θέλει να αγοράσει. Αλλά το νόημα που θέλουν να περάσουν είναι ότι μπορούν να κάνουν ένα τηλέφωνο με παράξενη τεχνολογία, όχι ότι θα το κάνουν ή ότι θα έπρεπε να το κάνουν.

Η OnePlus από την δική της μεριά, κάνει κάτι το εντελώς διαφορετικό με το νέο Concept One smartphone. Δεν πρόκειται να το διαθέσει, αλλά είναι πεπεισμένη ότι θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία στο κοντινό μέλλον. Το στοιχείο εκείνο που ξεχωρίζει στο Concept One είναι η χρήση electrochromic γυαλιού. Ο κύριος λόγος χρήσης είναι να κρύψει τις κάμερες στο πίσω μέρος. Ο δεύτερος, να δημιουργήσει ένα μεταβαλλόμενο φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας. Πρόκειται για feature που θα επιτρέψει πιο ευρύ διάφραγμα σε σκηνές με πλούσιο φωτισμό, long explosures και άλλα πλεονεκτήματα.

Σε κάθε περίπτωση, το OnePlus Concept One είναι μια νέα έκδοση του OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition. Έχει ακριβώς τα ίδια εσωτερικά εξαρτήματα αλλά δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει τη νέα τεχνολογία κάμερας που της επιτρέπει να κρύβεται. Η OnePlus μάλιστα, υπόσχεται ότι το electrochromic glass είναι το πιο transparent και δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο την καθαρότητα του module της κάμερας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.