Τα OneLabs της OnePlus ανακοίνωσαν το νέο app Clipt. Είναι μία εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν κείμενο, φωτογραφίες, και αρχεία, ασύρματα μεταξύ smartphones, tablets, και PC, που τρέχουν Android ή iOS, ή χρησιμοποιούν τον Chrome. Το app έχει επίσης πρόχειρο που βοηθά να κάνεις copy κείμενο από τη μία συσκευή και να το κάνεις paste στην άλλη.

Η μόνη προϋπόθεση για να λειτουργεί η μεταφορά δεδομένων από συσκευή σε συσκευή με το Clipt της OnePlus είναι οι δύο συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο Google account. Το app απαιτεί να έχει δικαίωμα εγγραφής και ανάγνωσης των περιεχομένων του Google storage, αλλά μπορεί να κατεβάζει μόνο αρχεία που δημιουργεί το ίδιο. Η εταιρεία λέει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα δεδομένα που μεταφέρουν, γιατί περνάνε μέσα από το Google Drive και το app της δεν έχει πρόσβαση σε αρχεία που δεν δημιουργεί, απλώς λειτουργεί σαν δίαυλος.

Η Android εφαρμογή του Clipt και το extension για τον Chrome αποθηκεύουν τα τελευταία δέκα αντικείμενα. Μετά το πέρας αυτών αρχίζει και τα διαγράφει αυτόματα για να σιγουρευτεί ότι δεν κρατάει άσκοπα δεσμευμένο αποθηκευτικό χώρο. Στο μέλλον η OnePlus θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για iOS, ενώ όσοι έχουν macOS μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά το extension του Chrome.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.