Η OnePlus μια ανερχόμενη κατασκευάστρια εταιρεία στον χώρο των κινητών συσκευών, φαίνεται να ενδιαφέρεται για τα σχόλια των πελατών της που γίνονται στο forum της.

Σύμφωνα με τον CEO της OnePlus, Pete Lau, η εταιρεία σε αντίθεση με τους άλλους κατασκευαστές, δεν επιδιώκει η φωτογραφική μηχανή του κινητού της να ανταγωνιστεί τις μηχανές DSLR. Η One Plus σκοπεύει να προσφέρει ένα προϊόν το οποίο θα αποδίδει καλά σε όλες τις  συνθήκες.

one plus specs

Έτσι μετά από πολύ ψάξιμο και δοκιμές διάφορων λύσεων που προσφέρουν οι εταιρείες, η OnePlus κατέληξε στη πρόταση της Sony καθώς προσφέρει τους καλύτερους με ευρύ διάφραγμα αισθητήρες. Ο κος. Lau μας λέει ότι ο αισθητήρας σε συνδυασμό με τους κατάλληλους φακούς και το κατάλληλο software θα προσφέρει ικανοποιητικές φωτογραφίες σε κάθε συνθήκη.

Η εταιρεία διάλεξε τον τελευταίο αισθητήρα CMOS Exmor IMX214 με 13MP  και το εκπληκτικό διάφραγμα f/2.0 που θα τραβάει άπλετο φως ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

Τα διαφράγματα μεγάλου ανοίγματος έρχονται με ένα αρνητικό, οι άκρες των φωτογραφιών παραμορφώνονται. Τα κανονικά smartphone έχουν 5 φακούς, αλλά για να διορθώσουμε τα αρνητικά του μεγάλου διαφράγματος προσθέσαμε ένα έκτο φακό.

Την ίδια στιγμή η εταιρεία έχει αναπτύξει μία τεχνολογία για να ενισχύσει την απόδοση του hardware. Το Image Stabilization Plus (IP+) θα μειώσει τον θόρυβο και το κούνημα στις φωτογραφίες χάρις σε μία σειρά από προσθήκες από άλλα στοιχεία της συσκευής όπως το γυροσκόπιο. Πάνω από 120 αλγόριθμοι θα βελτιώνουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Με το One Plus θα μπορούμε να τραβάμε 4Κ video και video 720p στα 120fps. Παράλληλα μην ξεχνάμε και την εμπρόσθια κάμερα των 5MP.

Η συσκευή στοχεύει να υιοθετήσει ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε hardware και software.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.