Παράλληλα με το OnePlus 6, η OnePlus ανακοίνωσε σήμερα και ένα νέο ζευγάρι ακουστικά. Τα OnePlus Bullets Wireless, αντιπροσωπεύουν την πρώτη προσπάθεια της εταιρείας για ασύρματα ακουστικά.

Τα νέα ακουστικά της εταιρείας έρχονται με έναν καινοτόμο μαγνήτη στους οδηγούς, ένα χαρακτηριστικό που δεν εμποδίζει μόνο το καλώδιο από το να μπλέκεται, αλλά διακόπτει αυτόματα την αναπαραγωγή, όταν είναι συνδεμένα με τα OnePlus 5, 5T και 6!

Η OnePlus λέει επίσης ότι η ενέργεια αυτή θα επιτρέψει στους χρήστες να απαντούν αυτόματα κλήσεις όταν αποκολλούν τους δύο οδηγούς.

Τα νέα Bullets Wireless περιλαμβάνουν επίσης υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση με USB-C. Η εταιρεία υπόσχεται πέντε ώρες αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Η συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας βαθμολογείται σε οκτώ ώρες, σύμφωνα με την OnePlus.

Επιπλέον, σε αντίθεση με τα smartphones της OnePlus, η γρήγορη φόρτιση των Bullets Wireless δεν απαιτεί ένα από τα ειδικά καλώδια της εταιρείας. Η OnePlus λέει ότι μπορείτε να τα φορτίσετε με οποιοδήποτε καλώδιο USB-C – αν και τα ακουστικά έρχονται με ένα από τα καλώδια USB-C της εταιρείας. Συμπεριλαμβάνεται και μια θήκη μεταφοράς.

Ένα ακόμη ευχάριστο χαρακτηριστικό, είναι η υποστήριξη του Google Assistant. Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί παύσης / αναπαραγωγής ενεργοποιείται ο προσωπικός βοηθός της Google.

Tα νέα Bullets είναι επίσης αδιάβροχα και περιλαμβάνουν υποστήριξη για τον κωδικοποιητή ήχου aptX της Qualcomm, το οποίο υποστηρίζει και το νέο OnePlus 6.

“Δημιουργήσαμε τα πρώτο Bullets Wireless, αλλά περιμέναμε να τα αναπτύξουμε πλήρως μέχρι η τεχνολογία να είναι διαθέσιμη για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας”, δήλωσε ο ιδρυτής και CEO του OnePlus, Pete Lau, σε δελτίο τύπου.

Τα νέα ασύρματα ακουστικά θα γίνουν διαθέσιμα στο OnePlus.com στις 5 Ιουνίου, με τιμή 69 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.