Η OnePlus έχει αποκτήσει τη φήμη της εταιρείας η οποία διαθέτει flagship συσκευές, με καλό value. Και κάτι τέτοιο γίνεται ξεκάθαρο και με το νέο OnePlus 8T, το οποίο διαθέτει σαφείς βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχο, το OnePlus 8.   To OnePlus 8T εξοπλίζεται αρχικά εξοπλίζεται με μια μπαταρία των 4.500 mAh, που σύμφωνα με το forbes.com, αν βάλεις την οθόνη στα 60Hz σου δίνει ως 15 ώρες συνεχόμενη διάρκεια. Αν όμως χρειάζεσαι το 120Hz refresh rate, τότε θα πάρεις το πολύ σεβαστό αποτέλεσμα των 12 ωρών χρήσης. Σε κάθε περίπτωση, στο πλαίσιο μιας συνήθους, καθημερινής χρήσης σε πραγματικές συνθήκες, το τηλέφωνο εύκολα θα σου βγάλει την ημέρα εύκολα, ανεξάρτητα από το τι refresh rate έχεις επιλέξει.

Το OnePlus 8T δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, ωστόσο έχει 65W fast charging. Και πραγματικά είναι ένας χώρος, όπου η OnePlus έχει δείξει τις συνεχείς προόδους της στην πάροδο του χρόνου. Όταν ανταγωνιστικά flagships διέθεταν μόλις 25W γρήγορης φόρτισης, η OnePlus βρισκόταν στα 45W. Πλέον, βρισκόμαστε στα 65W και το OnePlus 8T δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τα πρόσθετα amperage (10volts στα 6.5 Amps για να είμαστε ακριβείς).

Είναι τα ίδια επίπεδα, στα οποία φορτίζουν τα περισσότερα laptops, αλλά προφανώς ένα τηλέφωνο όπως το OnePlus 8T έχει μικρότερη μπαταρία. Η OnePlus καθιστά αυτές τις ταχύτητες φόρτισης εφικτές, χάρη στη τεχνολογία που έχει δανειστεί από την Oppo, την SuperVOOC. Η τεχνολογία, διαθέτει αφενός πιο παχύ καλώδιο για να διαχειριστεί το πρόσθετο ρεύμα και ένα πρόσθετο pin που επικοινωνεί με ένα  two-cell charger chip στη συσκευή. Η τεχνολογία αυτή, μαζί με 12 αισθητήρες θερμοκρασίας και ένα νέο σύστημα απαγωγής της, επιτρέπει στο τηλέφωνο να διατηρήσει χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας και να παραμείνει ασφαλές σε πλήθος διαφορετικών καταστάσεων.

Η συσκευή μπορεί να φορτίσει από το 19% στο 100% σε μόλις 33 λεπτά, σύμφωνα με τις δοκιμές του forbes. Η OnePlus από την μεριά της ισχυρίζεται ότι η συσκευή μπορεί να φορτίσει από το 19% στο 100% σε μόλις 39 λεπτά, ή στο 58% σε μόλις 15 λεπτά.

Ένα άλλο δυνατό σημείο του OnePlus 8T είναι η κάμερα, η οποία παρουσιάζει πολλές ομοιότητες σε σχέση με τον προκάτοχο, το OnePlus 8. Διαθέτει την ίδια 48MP κύρια κάμερα f/1.7 με OIS, μια των 16MP f/2.4 μπροστινή selfie κάμερα.  Το 8T ωστόσο, διαθέτει μια πιο ευρεία 16MP f/2.2 123-degree ultrawide camera (vs. 116-degrees), μια υψηλότερης ανάλυσης 5MP f/3.0 fixed-focus macro camera (vs. 2MP), και έναν τέταρτο 2MP  f/2.4 1.12-micron monochrome lens. Η κύρια κάμερα, ωστόσο διαθέτει τον Sony IMX 586 αισθητήρα του OnePlus 8, αντί να εξοπλιστεί με τον Sony IMX 689 αισθητήρα στο OnePlus 8 Pro. Το OnePlus 8T λαμβάνει εξαιρετικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξαιρετικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ποιοτικές φωτογραφίες σε portrait mode.

Ένας ακόμη τομέας, στον οποίο το OnePlus 8T αποδεικνύει την αξία του είναι η 120Hz οθόνη, καθώς και το συνολικό του design. Η 6.55 ιντσών OLED οθόνη μαζί με τα μικρά bezels και τις δυνατότητα HDR 10+ δίνει μια πολύ καλή ισορροπία στο χέρι. Παράλληλα, η οθόνη του είναι flat στις άκρες. Επισήμως στη χώρα μας θα το δούμε από τις 27 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.