Όταν έχουμε την κυκλοφορία μιας νέας συσκευής, το DisplayMate αποτελεί το πληρέστερο και πιο αξιόπιστο site που εμβαθύνει στη τεχνολογία οθόνης. Αν και τα OnePlus 8 δεν έχουν ανακοινωθεί, το teasing των επερχόμενων συσκευών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, κάτι που περιλαμβάνει τη διάθεση λίγων λεπτομερειών κάθε ημέρα, μέχρι να φθάσουμε στην επίσημη ανακοίνωση. Σήμερα, μαθαίνουμε ότι το Display Mate δίνει στα τηλέφωνα την κορυφαία A+ βαθμολογία.

Το hardware της οθόνης προέρχεται από την Samsung Display. Πρόκειται για μια AMOLED οθόνη με 2K ανάλυση και η OnePlus ανεβάζει το refresh rate στα 120Hz, τουλάχιστον για το Pro μοντέλο. Το DisplayMate τρέχει όλων των ειδών τις δοκιμές, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας του χρώματος, της φωτεινότητας, της αντανάκλασης που παρουσιάζει και της αντίθεσης.

Σύμφωνα με τον Dr. Raymond Soneira του Displaymate, η OnePlus αποτελεί ηγετική δύναμη όσον αφορά τις επιδόσεις της οθόνης, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της τεχνολογίας οθόνης που είδαμε στα OnePlus 7T και 7T Pro. Η σειρά OnePlus 8 θα περιλαμβάνει νέα features, όπως MEMC (motion estimate and motion compensation), 10bit color support, 120Hz οθόνη και άλλα πολλά.  Περισσότερα θα γνωρίζουμε κατά την επίσημη ανακοίνωση των συσκευών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.